Egy úriember útmutatója az egyéjszakás kalandhoz

Egy úriember útmutatója az egyéjszakás kalandhoz

Van valami felszabadító abban, hogy egy mulatós este egy forró éjszakába torkollik. Legyen szó egy kapcsolatról a bárban, vagy egy jobbra csúsztatással járó találkozásról, bizonyos lendületek csak napnyugtától napkeltéig tartanak. Bár az egyéjszakás kalandok köztudottan összefüggenek a részeg éjszakákkal és a „szégyen utcájával“ de ez a megbélyegzés lassan változik.

Az alkalmi szex vagy az egyéjszakás kaland hihetetlenül izgató és tehermentes. Az egyéjszakás kalandok nagyon megszaporodtak az elmúlt években, mivel az emberek egyre inkább egy érzelmektől mentes kapcsolatot választanak, ahol a szex élvezi az elsőbbséget, kapcsolathoz kapcsolódó további kötelezettségek nélkül. Igen, vannak, akik szeretik, míg mások nem igazán biztosak abban, hogy az alkalmi szex az, amire szükségük van.

Akár sokszor csinálta már, akár most először fontolgatja, hogy megteszi, soha nem tudhatja, mire számíthat egy egyéjszakás kalandnál. Lehet, hogy ez a valaha volt legjobb élmény, vagy lehet akár teljes katasztrófa. De vannak bizonyos dolgok, amelyekre nagyjából minden alkalommal számíthat (és amelyekről szeretné, ha az első alkalom előtt tudott volna).

Mi az az egyéjszakás kaland (ONS – One Night Stand)

Az egyéjszakás kaland, más néven ONS, avagy One Night Stand, egyszeri szexuális találkozás. A kifejezés eredetileg az angol színházi nyelvből származik, és „egyszeri előadást” jelent.

Az egyéjszakás kaland arról szól, hogy képes kielégíteni szexuális szükségleteit kapcsolati kötelezettségek nélkül. Mivel azonban ebből időnként kapcsolatok alakulhatnak ki, fontos tisztázni a másikkal, ha egyáltalán nem keres kapcsolatot. Az egyéjszakás kalandok általában idegenek között zajlanak. Néha röpke találkozások vezetnek idáig, néha randevú is. Időnként a barátok is összejönnek egy éjszakára.

 

A definíció szerint az egyéjszakás kaland egyetlen éjszakára tartó röpke szexuális élmény.

 

Az egyéjszakás kaland aranyszabályai

Először is fontos, hogy valóban készen álljon egy egyéjszakás kalandra. Nem mindenki az a típus, aki egyszeri szexet szeretne, és néhányan titokban reménykednek a kapcsolatban.

Tehát még ha idegenek is, beszéljenek arról, amit remélnek vagy elképzelnek erről az éjszakáról. Ez, még ha egy kicsit el is távolítja az izgalmat, megóv a csalódástól. Az alábbiakban megtalálja az ONS-ekre vonatkozó legfontosabb szabályokat.

Legyen szelektív

Minden azzal kezdődik, hogy kivel tudna vagy nem tudna elképzelni egy egyéjszakás kalandot. Vagy találkozik valakivel egy klubban, vagy egy bárban, randevúzik, vagy már régóta ismerik egymást.

Amikor (majdnem) idegenekkel szexel, mindenképpen fontos, hogy tetszen a másik fél, és jó érzése legyen.

 

Attól, hogy valakivel részegen flörtölt egy kicsit, még nem kell vele lefeküdni.

 

Még ha kimondottan is az egyéjszakás kalandot keresi, akkor is szelektívnek kell lennie. Végtére, biztosan nem akar másnap reggel felébredni és bánni, amit tett.

Ráadásul egyikőjüknek sem szabad túlzásba vinnie az alkoholt. Ez nem csak az ítélőképességet és a memóriát homályosítja el, de egyéb csalódást is okozhat az ágyban.

 

Ennek elkerülése érdekében, nem árt ha van kéznél egy biztosíték, például a Stoporex® Klasik kapszula formájában, amelyet a stoporex.hu webáruházban tud megvásárolni.

 

A csók segít a döntésnél

Ha talált valakit egy potenciális ONS-hez, feltétlenül csókolja meg, mielőtt haza vinné. Ugyanis a csók sok mindent elárulhat a kompatibilitásukról. A rossz csók valószínűleg rossz előjátékot is jelent, és gyorsan elveszítheti az érdeklődését.

Ráadásul a másik személy csókolózási viselkedése is vonzóvá teszi őt. Ha vizuálisan nem nyűgözte le annyira az a személy, akivel korábban beszélgetett, ez egy spontán és szenvedélyes csókkal biztosan megváltozhat.

Az is előfordulhat, hogy az álmai alanya áll Ön előtt, de egyáltalán nem tud csókolózni. És különösen azért, mert ez az egy este a fizikai vonzalomról szól, a csók nagyon fontos.

 

Legyen Önnél kondom

Néha egy egyéjszakás kaland gyorsabban történik, mint gondolta volna. Talán még egy olyan személlyel is, akit régóta ismer, és hirtelen valami szikra támad önök között.

Itt a legfontosabb szabály: használjon óvszert. Még akkor is, ha nélküle szórakoztatóbbnak találja, vagy a partnere megpróbálja erre kényszeríteni, mindig ragaszkodjon hozzá.

Még ha már ismerik is egymást, és a hölgy például tablettát szed, akkor is átadhatnak betegségeket. Egy másik kockázat, amelyet el kell kerülnie, a nem kívánt terhesség. A „kihúzási” trükk minden, csak nem hatékony, és nem akadályozza meg a betegségeket.

Persze a pillanat hevében azzal is lehetne argumentálni, hogy van esemény utáni tabletta. De ennek súlyos mellékhatásai lehetnek, és nem egészséges a nők számára, ha rendszeresen használják.

Mielőtt tehát „egyéjszakás kalandjával“ privátabb területekre vonulna vissza, győződjön meg arról, hogy valamelyiküknél van óvszer. Ha nincs, akkor menjen egy benzinkútra vagy szupermarketbe, vagy hagyja az egészet, és cseréljen telefonszámot.

 

Beszéljen a preferenciáiról

Egyéjszakás kalandok esetén viszonylag nagy a kockázata annak, hogy szexuálisan nem passzolnak tökéletesen egymáshoz. Még egy kapcsolatban is gyakran időbe telik, hogy valóban közös nevezőre jussunk, és megismerjük a másik személy preferenciáit.

Mivel mindkettőjüknek csak egy éjszakája, vagy néhány órája van ennek kiderítésére, mindenképpen beszéljen a preferenciáiról. Ha zavarból csendben marad, valószínűleg elégedetlenül fog hazamenni. Ezen kívül nincs vesztenivalója.

Ha nem akarja, nem kell számot cserélni, és soha többé nem látják egymást. Tehát használja a helyzetet arra, hogy közvetítse partnerének, hogy pontosan mit szeretne, és mit élvez.

 

Állítsa be a határokat

Ahogyan fontos beszélni a preferenciáiról, ugyanolyan fontos beállítani a határokat. Ha valami nem tetszik, ne féljen kimondani.

Mondja el, ha valami túl gyors az Ön számára, ha valami miatt kényelmetlenül érzi magát, vagy ha nem áll készen szexuális partnere preferenciáira.

Joga van ahhoz is, hogy „nem”-et mondjon, még akkor is, ha már a lakásban van, vagy akár már szexel. Amint furcsa érzései támadnak, és már nem érzi jól magát, ezt világosan közölje, és ha kétségei vannak, szakítsa meg az együttlétet.

 

Gyors szex, nincs ott alvás!

Mivel az egyéjszakás kalandok általában elég hamar szexhez vezetnek, valószínűleg alig ismerik egymást, és nem akarnak semmilyen kötelezettséget vállalni, nincs ok az éjszaka ott töltésére.

Egy másik ember házában tölteni az éjszakát, nemcsak az éjszaka varázsát rombolhatja le, de hamis reményeket is kelthet.

Még akkor is, ha pillanatnyilag sokkal kényelmesebbnek tűnik, és esetleg továbbra is szeretné élvezni a testi közelséget, a szex után tartson távolságot, és menjen haza. Egy udvarias változat annak hangsúlyozása, hogy másnap korán kell kelni, és most nagyon szeretne aludni. Akkor is képesnek kell lennie átadni ezt a jelet, ha az Ön otthonában vannak.

Ha véletlenül mindketten elalszanak, ahogy felébred, menjen el. Ebben az esetben azonban jó, ha legalább üzenetet hagy. Ha az éjszaka remek volt, és kétéjszakás kalandban, vagy akár viszonyban reménykedik, akkor a telefonszámát is meghagyhatja.

 

Nincs közös reggeli

Ha véletlenül elaludt, vagy valamelyikük nem akart éjszaka elmenni, ne érezze kötelességének, hogy az ONS-el együtt reggelizzen. 

A másnapi közös reggelizés furcsa érzéseket kelthet, és hirtelen kényelmetlenné válhat mindkettejük számára.

A találkozásuk ezután már nem egyértelmű egyéjszakás kaland, hanem inkább az ismerkedés felé mozdult el. Ez egyrészt talán több intimitást teremthet, mint amennyit szeretett volna, vagy egy második találkozás reményét is felkelti, ami kellemetlen, ha egyoldalú. Ha csak egyszeri szexet keres, töltsenek néhány órát együtt, majd induljon haza.

 

Nincsenek ígéretek a jövőre vonatkozóan

Néha egyszerűen elragadtatja magát az ember. A pillanat gyönyörű és romantikus, jobban megértik egymást, mint gondolta volna, és hirtelen randevúzási ötletek támadnak a fejében.

Ne mondja ki. Ne használja az érzelmeket olyan ígéretekre, mint például: „Mindenképpen felveszem a kapcsolatot”. vagy „Ezt határozottan meg kell ismételnünk.” Lehet, hogy másnap másképp gondolkodja, és kötelességének fogja tartani az ígéreteit.

Nem tisztességes a másikkal szemben, ha hamis jelzéseket küld, csak azért, mert nem tudta visszatartani a szavait, amikor túl magas a hormon- vagy alkoholszint. Persze az más, ha tényleg el tud képzelni valamit, vagy akár kapcsolatot keres.

Ilyenkor előbb-utóbb fel kell merülnie a kérdésnek, hogy mindketten mit gondolnak az egyéjszakás kalandukról.

 

Az a személy, aki egyáltalán nem tud elképzelni egy kapcsolatot, ezt a lehető leggyorsabban közölje, hogy a másik ne reménykedjen.

 

Mutasson elismerést

Még ha mindketten is tudják, hogy csak egy éjszakát szeretnétek együtt tölteni, ez egy kedves gesztus, ha kifejezik egymás iránti elismerésüket. Ez lehet egy „Köszönöm a szép éjszakát” felirattal hagyott megjegyzés, vagy néhány kedves szó búcsúölelésként, például „Nagyon szép volt.”

Ha számot váltott, egy WhatsApp üzenet másnap ugyanezt megteszi. Még ha nem is ez volt az életete éjszakája, és soha többé nem látják egymást, egyszerűen mindketten jobban érzik majd magukat, ha elismerést, tiszteletet és hálát tanúsítottak.

 

One-night-stand tippek

Az alábbiakban tippeket talál arra vonatkozóan, hogyan javíthatja esélyeit egy sikeres egyéjszakás kalandra, mely beszélgetési témák megfelelőek, és hogy az Ön otthonába vagy a „kalandja“ otthonába menjen.

Ha gyakran találkoznak, és egy párkapcsolat is szóba jöhet, a következő fejezet érdekes lehet az Ön számára is. Elárulja, van-e több önök között.

 

Magabiztos megjelenés

Annak érdekében, hogy növelje az egyéjszakás kaland esélyeit, fontos, hogy magabiztosnak tűnjön. Világosabban kell kifejeznie, hogy keres, és egyértelműbben flörtölni, mint egyébként.

De mindig maradjon szimpatikus, és ne legyen arrogáns. Ne mutassa ki, hogy ideges, de ne essen mesterséges szerepbe sem.

 

Legyen önmaga, de egy kicsit több bátorsággal és bájjal.

 

Ha már beszélgettek egy ideig, itt az ideje a fizikai érintkezésnek. A kiszemelt személynek a reakciójából tudni fogja, hogy mindketten készen állnak-e a csókra.

Tudván, hogy soha többé nem kell találkozni a másikkal, talán átugorhatja árnyékát, és merje feltenni a döntő kérdést: hozzád vagy hozzám?

 

Hozzád vagy hozzám?

Előbb-utóbb egy egyéjszakás kaland során felmerül ez a kérdés. Ha Önhöz, nyugodtan aludhat otthon, és nem kell azzal törődni, hogyan jut éjszaka haza.

Előfordulhat azonban, hogy azt a feladatot is el kell vállalnia, hogy jelezze a másik személynek, hogy távoznia kell. Amikor a másik otthonában tartózkodik, anonim marad, és bármikor távozhat.

Itt az a kérdés is döntő, hogy hol érzi magát jobban. Ha kényelmetlennek érzi egy idegen lakásban szexelni, mindig javasolja, hogy menjenek Önhöz.

 

Takarítson ki az egyéjszakás kaland előtt

Hacsak nem keres annyit, hogy megengedhet magának egy szállodai szobát, a biztonság kedvéért takarítson ki. Soha nem tudhatja, mennyire fontos az ONS-nek, hogy kihez megy. 

Még ha nem is számított rá, vagy azt kívánta, hogy másképp legyen, akkor is előfordulhat, hogy Önhöz mennek.

 

Kerülje a személyes beszélgetési témákat

Aki túlságosan megnyílik egy egyéjszakás kaland során, és magánjellegű részleteket árul el, fennáll annak a veszélye, hogy utána érzelmileg kihasználtnak érzi magát. Bár az érzések és gondolatok összekapcsolódhatnak, és különleges intimitás érzését kelthetik a szex során, az együttlétet jelentősen bonyolultabbá teszik.

 

Ha érzelmileg továbbra is egyértelműen távol tudja tartani magát és csak az a stílusa, hogy gyorsan megnyílik, akkor biztosan el tud ezzel bánni.

 

Ha azonban nem volt sok egyéjszakás kalandja, vagy gyorsan kialakul az érzelmi kapcsolat, akkor a legbiztosabb, ha felszínes marad, és csak egy kedves Smalltalk mellett dönt. Lehetséges témák a közvetlen környezete, a város, ahol él, a munkája vagy egyéb banális dolgok.

 

Próbálja figyelmen kívül hagyni az apró hibákat

Legyen szó arról, hogy a másik személy rosszul ejt ki egy bizonyos szót, vagy egy apró faux pas az öltözékével – próbálja figyelmen kívül hagyni.

Természetesen válogatósnak kell lennie, de ha minden más tetszik a potenciális ONS-partnerében, akkor az ehhez hasonló apróságok nem lehetnek K.O. – kritériumok.

Szóval ne ragadjon le az apróságoknál, amik nem tetszenek.

 

Senki sem tökéletes, és amíg titkon nem reménykedik egy kapcsolatban, ezek nem igazán számítanak, ha egyébként fizikailag kompatibilisak.

 

Nem csak jobb lesz a szex, de könnyebben is talál valakit egy éjszakára, ha el tud távolodni ezektől az apró bosszúságoktól.

 

Ne veszítse el bátorságát egy nem sikerült egyéjszakás kaland után

Nagyon valószínűtlen annak a valószínűsége, hogy szexuális álmai egy szinte idegennel néhány órán belül valóra válnak.
Izgalmat és bizsergést kelt az a tény, hogy alig ismerik egymást. Ez néha nagyon magas elvárásokat támaszthat a tapasztalattal szemben. Az egyéjszakás kaland filmekben való irreális ábrázolása hozzájárul az ilyen elvárásokhoz.

Tehát ha az ONS egy bukás volt , ne essen kétségbe. Csak legyen válogatósabb legközelebb, először csókoljon, majd próbálja újra.

 

Mik a jelek, ha többról van szó mint egy egyéjszakás kalandról

Mindig megtörténhet, hogy egy egyéjszakás kalandból viszony vagy akár kapcsolat is kibontakozhat. Az affér jelei elég egyértelműek. Úgy kezdődik, hogy az egyéjszakás kalandból kétéjszakás kaland lesz, és onnantól kezdve időnként találkoznak a szex végett.

Valószínűleg így is marad, ha nem töltik az éjszakát egymás otthonában, vagy nem csinálnak együtt mást is. Találkoznak, egy gyors szex és ennyi.

De ha kapcsolatra van esély, annak több jele is van:

 

Hosszú beszélgetések privát témákról

Ha mindketten többször is azon kapják magukat, hogy együtt nevettek, és megosztják gondolataikat és érzéseiket, az egy közelgő kapcsolat jele lehet. Ez azt bizonyítja, hogy egy hullámhosszon vannak, és a szexen kívül nagyon élvezik egymás jelenlétét.

 

Összebújás szex után

Általánosságban elmondható, hogy a szex utáni összebújás nem mindig egy lehetséges kapcsolat jele. Minden attól függ, hogy milyen formában és főleg mennyi ideig tart.

Ha huzamosabb ideig kedves bókokkal illetik egymást, összebújnak szex előtt és után, esetleg megnéznek egy filmet, akkor feltételezheti, hogy az érzelmek is közrejátszanak. Az egyértelmű jelek közé tartozik a szerelmes tekintet ölelkezés, vagy szex közben.

 

Rendszeres ott alvás

Jó oka van annak, hogy miért nem tölti az éjszakát az egyéjszakás kalandjánál. Egyrészt nem akar hamis jelzéseket küldeni, másrészt általában nincs ok több időt tölteni a másikkal.

Ha rendszeresen egymás otthonában töltik az éjszakát, és esetleg még reggeliznek is együtt, ez annak a jele lehet, hogy mindketten nyitottak a kapcsolatra.

Annak érdekében, hogy ne értelmezzék túl a dolgot, érdemes kivárni, hogy valamikor újabb jelek jelennek-e meg, és itt az ideje egy beszélgetésnek arról, hogy mi történjen önökkel ezután.

 

Akár egyéjszakás kalandról, akár már kapcsolatról van szó, a lényeg, hogy legyen mindig felkészülve. Most nem kizárólag óvszerre gondolunk, hanem olyan készítményekre, amelyek javíthatják a szex minőségét. A stoporex.hu webáruház kínálatában bő választékban találja meg ezeket. 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük