A Stoporexről

Stoporex® Klasik

A szilárd, kemény és minőségi erekció elősegítésére. Az erekció 100%-ban természetes támogatása minden korosztály számára. Bizonyított hatások, természetes összetétel. Vény nélkül kapható, orvosi kivizsgálás nélkül.

Előnyök és jótékony hatások

 • A minőségibb merevedés hatékony támogatása
 • Egyszeri és hosszú távú használatra is
 • Természetes hatás, természetes összetevőkkel
 • Mellékhatások nélkül
 • Egyszerű vásárlás, azonnali elérhetőség
 • Bejegyezve és ellenőrizve az ÚVZ SR (a Szlovák Köztársaság Népegészségügyi Hivatala) által

Stoporex® Prolong

A hosszabb erekció és az optimális kitartás érdekében. Elégedettség hölgyek és férfiak számára! A nemi aktus természetes meghosszabbítása, hosszabb erekció és az orgazmus késleltetése. Vény és vizsgálat nélkül, mindenkinek.

Előnyök és jótékony hatások

 • Hosszabb kitartás az ágyban és az erekció meghosszabbítása
 •  A korai magömlés késleltetése
 •  Problémamentes, hosszú távú használat
 • 100 % természetes összetevők
 •  Azonnali vásárlás otthona kényelméből
 • Bejegyezve és ellenőrizve az ÚVZ SR (a Szlovák Köztársaság Népegészségügyi Hivatala) által

Mindent a Stoporex®-ről

Legyen újra férfi, mindennel, ami ezzel jár!

Összetételében egyedülálló, hatásában összetett. Ez a mi étrend-kiegészítőnk minden olyan férfi számára, aki szeretné támogatni és meghosszabbítani erekcióját.

A STOPOREX® ÉS ANNAK ELŐNYEI A FÉRFIAK SZÁMÁRA

A piacon számos olyan termék található férfiak számára, melyek elősegíthetik szexuális egészségüket és teljesítményüket. Előnyük, hogy recept és vizsgálat nélkül is beszerezhetők, de sok készítmény a gyakorlatban nem fejt ki megfelelő hatást.

 • A Stoporex® koncentrált és komplex összetevőket tartalmaz
 • Segíti az erekciót, a libidót és a hosszabb kitartást
 • Pozitív hatással van a potenciára és a prosztata egészségére is
 • Serkentő hatással bír a szexuális energiára és teljesítményre
 • Szedése egyszerű és problémamentes

A Szlovák Köztársaság Népegészségügyi Hivatalánál megfelelően bejegyzett étrend-kiegészítő, mely átesett a szükséges teszteken, vizsgálatokon és a jóváhagyáson. Látható segítséget nyújt az ágyban, hosszú távú használat mellett is. Bármely életkorban lévő férfinak segíthet, még kevésbé jelentős problémák esetén is, számos hatása pedig preventív jellegű.

HAGYATKOZZON A 100 %-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETÉTELRE

Amennyiben a Stoporex® mellett dönt, természetes és régóta bevált hatóanyagokat tartalmazó terméket kap kézhez. Ez az étrend-kiegészítő aminosavak, gyógynövények, ásványi anyagok kombinációját tartalmazza.

Tribulus Terrestris (Királydinnye)

A  Stoporex® Klasik alap hatóanyaga a „Tribulus Terrestris“, azaz a királydinnye gyógynövény kivonata.  Ez egy hatékony afrodiziákum és egyben a férfiak teljesítőképességének serkentője, ezenkívül hat a fizikai erőre és főleg a tesztoszteron termelésre. Ez utóbbi fontos szerepet játszik a szexuális teljesítmény támogatásában, legyen szó minőségibb erekcióról, nagyobb libidóról vagy a potencia támogatásáról.

Saw Palmetto (Fűrészpálma)

Egy másik fontos összetevő a Saw Palmetto koncentrált kivonata, mely az ősidők óta ismert kúszó, pálmaszerű növény. Évszázadok óta ismert afrodiziákum és a szexuális egészséget is pozitívan támogatja. A gyógynövény pozitív hatással van a prosztata állapotára, a spermiogenézisre, az ejakulátum termelődésére és természetesen az erekció keménységére és minőségére is. Támogatja a férfiak libidóját.

Maca

Mind a Stoporex® Klasik, mind a Prolong készítmény a maca néven ismert gyógynövényből származó kivonatot is tartalmaz. Ez egy Dél-Amerikából származó növény, pontosabban a perui zsázsa, melyet néha „perui viagrának“ is neveznek. Miért is? Stimuláló hatással bír a merevedésre és a libidóra, azaz a szex utáni vágyra. A növényben található anyagok pozitív hatással vannak a szexuális étvágyra és a spermiumok számára.

Cink

Valószínűleg a cinket nem szükséges bemutatni, főképp nem a férfiaknak. Esetükben speciális hatással van a tesztoszteronra, mely a libidót támogatja, de a potenciára és a férfi termékenységre is kifejezetten jól hat, különösen a spermiumok képződésének és érésének támogatásával. Az étrend-kiegészítőben cink-laktát formájában van jelen, melyet a szervezet jól és hatékonyan tud feldolgozni.

Ashwaganda

A Stoporex® Prolong legfontosabb összetevőjeként az Ashwaganda növényi kivonatát tartalmazza. Az idegrendszerre és a szellemi vitalitásra gyakorolt hatásáról ismert gyógynövény. Az emberi szervezetben befolyásolja a kortizol szintjét, és segít csökkenteni az ingerlékenységet, a stresszt és az idegességet. Ugyanakkor támogatja a hormonális egyensúlyt, a kitartást szex közben, és egyben afrodiziákum is.

L-arginin

A Stoporex® másik fontos hatóanyaga az L-arginin aminosav.  Természetes a szervezet számára, és pozitív hatással van a vérkeringésre, mivel serkenti a nitrogén-monoxid szintjét. Ez utóbbi fontos szerepet játszik az érfalak tágításában és a jobb vérellátásban. Az eredmény? Keményebb és hosszabb erekció!

L-citrulin

Stoporexe® Prolong az L-arginin aminosavon kívül L-citrulint is tartalmaz. Ebben az esetben is egy olyan aminosavról van szó, mely az erekció minőségét támogatja. A szervezetben képes L-arginná szintetizálni és így annak „tárolójaként“ működni. A konkurens készítményekhez képest a miénkben van jelen nagyobb mennyiségben.

Az erekció hatékony támogatása és a teljesítmény optimalizálása

A gazdag összetétel és a kiegészítő hatóanyagok eredményezik a Stoporex® hatékonyságát. Klasik és Prolong készítményeink közül választhat.

Az erekció minőségének támogatása

A Stoporex® Klasik legfontosabb hatása az erekció minőségének javítása. A hatásos afrodiziákumnak számító növényi kivonatok hozzájárulnak a nemi szervek területének jobb vérkeringéséhez és egyben stimulálják az izgalomba jövést. A szexuális stimuláció eredményeként az erekció gyorsabban kezdődik és a merevedés is keményebb.

Az erekció meghosszabítása

A Stoporex® Prolong kifejezetten a nemi szerv erekciós idejének meghosszabbítását célozza.  Ezt a hatást a gyógynövény kivonatok és különösen az említett aminosavak kombinációjával éri el. Ennek köszönhetően az erekció nem csak jobb minőségű és keményebb, hanem tartósabb is, mivel a péniszben lévő merevedő testek jobban és hosszabb ideig vannak vérrel ellátva.

A szexuális étvágy serkentése

Mind a Stoporex® Klasik, mind a Stoporex® Prolong pozitív hatással van a férfi libidóra. Ez a nemi szervek jobb vérkeringése miatt van, de az afrodiziákumok kategóriájába tartozó gyógynövénykivonatok hatásának következménye is, melyek serkentik a tesztoszteront. Ez a hormon fontos szerepet játszik a szexuális vitalitásban, az energia növelésében és általában véve a nagyobb szexuális vágy kialakulásában.

A korai magömlés késleltetése

A Stoporex® Prolong esetében a legfontosabb hatás a nemi aktus meghosszabbítása nemcsak a hosszabb erekció támogatásával, hanem a magömlésre gyakorolt hatással is. Az Ashwaganda kivonat pozitív hatással van a feszültség, stressz, idegesség és túlzott érzékenység tüneteinek csökkentésére, aminek eredménye hosszabb kitartás a csúcspontig.

A potencia és a szexuális egészség támogatása

A tesztoszteron szint stimulálása a spermiumképződést és a spermiumok érését segíti elő. A spermiogenézisre gyakorolt hatás a Stoporex® készítmények másik fontos jellemzője. Cink és fűrészpálma kivonat tartalmának köszönhetően preventív hatással is lehet a prosztata egészségének megőrzésére és annak egészséges működésére.

JÓVÁHAGYOTT, ELLENŐRZÖTT, TANÚSÍTVÁNNYAL ELLÁTOTT TERMÉK

A Stoporex® nemcsak a hatóanyagok kiválasztása szempontjából ment keresztül szigorú kutatásokon, hanem a megfelelő engedélyezési eljáráson is átesett. Gyártóként különféle összetételi alternatívákat teszteltünk, és a végtermék független szakmai értékelésen esett át.

 • Minden egyes hatóanyag eredetére odafigyeltünk
 • Kiváló minőségű és koncentrált gyógynövénykivonatokat használunk
 • Az aminosavak esetében optimális mennyiséget választottunk
 • Minden hatóanyag kiegészíti egymást, és kölcsönhatásoktól mentes
 • A kapszula forma a felszívódás szempontjából a leghatékonyabb

Természetesen az étrend-kiegészítőt a Szlovák Köztársaság Népegészségügyi Hivatala hagyta jóvá, mely értékelte a termék összetételét, és annak étrend-kiegészítőként való besorolását. A Stoporex® Klasik és Stoporex® Prolong is megfelel a piacunkon történő értékesítés minden követelményének.

HOSSZÚTÁVÚ SEGÍTSÉG AKÁR MINDEN NAP

A Stoporex® termékeit rendszertelenül, hosszú távon és napi rendszerességgel is lehet használni. Két adagolási lehetőség közül választhat: vagy a tervezett nemi aktus előtt, vagy minden nap két adagban, reggel és este.

Amennyiben csak az alkalmi és rendszertelen használat mellett dönt, azt javasoljuk, hogy vegyen be egy teljes adagot, ami 3 kapszulából áll, 30-60 perccel a nemi aktus előtt. Ez idő alatt a termékben lévő hatóanyagoknak fel kell szabadulniuk a szervezetben és jelentkezik a hatás. Ez különösen az erekció vitalitásán és minőségén lesz látható.

A második lehetőség a rendszeres, mindennapi használat. Ebben az esetben reggel 3 kapszula és este 3 kapszula bevételét javasoljuk. Ne lépje túl a maximális napi adagot, mely 6 kapszulát jelent 24 órán belül. Az erekció és a szexuális teljesítőképesség ilyen jellegű támogatása hosszú távon is lehetséges, és az eredményesség szempontjából, illetve a férfiak tapasztalata szerint is, a leghatékonyabb.

Biztonságos és problémamentes használat

A természetes összetétel, mely természetes az emberi szervezet számára, a felhasználás szempontjából is előnyt jelent. Ellentétben más, férfiaknak szánt, az erekció vagy a szexuális teljesítmény fokozását célzó termékekkel, a Stoporex® használata során nem kell tartani komolyabb kockázatoktól.

 • Önt nem fenyegeti súlyosabb vagy intenzív fejfájás
 • Nem kell tartania bőrpír kialakulásától
 • Nem áll fenn a tartós erekció veszélye sem, az ún. priapizmus
 • A készítménynek nincs negatív hatása a koncentrációra
 • A szexuális stimuláció minősége sem csökken

Amennyiben a Stoporex® mellett dönt, nem kell aggódnia komolyabb ellenjavallatok miatt. Ha vérnyomásproblémákkal vagy bármilyen szív- és érrendszeri betegséggel küzd, használat előtt konzultáljon orvosával. A készítmény nem tartalmaz standard allergéneket, az allergiás reakció kockázata minimális.

HOZZÁFÉRHETŐSÉG VALÓBAN MINDENKI SZÁMÁRA

A Stoporex® egy vény nélkül kapható és szabadon beszerezhető termék. Ahhoz, hogy hozzájusson, nem kell orvoshoz fordulnia vagy bármilyen vizsgálaton átesnie. Még recept sem kell a vásárláshoz, nem kell gyógyszertárba menni és személyesen kikérni.

Épp ellenkezőleg: a diszkréció, az egyszerű vásárlás és a maximális kényelem kulcsfontosságú számunkra, mint gyártónak, és ezt a szempontot követjük vásárlóink esetében is. Ezért mindkét termékünk, a Klasik vagy a Prolong esetében is, az internetes értékesítést választottuk. Így otthona kényelméből választhatja ki e-shopunkban azt a csomagot, amelyre a leginkább szüksége van.

Ha mindkét Stoporex® termékünk felkeltette érdeklődését, elérhető egy kedvezményes szett is, a Klasik+Prolong egyben. Mindkét termék kiegészíti egymást a hatóanyagok és hatás tekintetében, együttes megrendelésükkel pedig időt és pénzt takaríthat meg!